twee beladers helpen bij het legen van de plasticbakken

Afvalinzameling rond feestdagen

Rond feestdagen wijzigt onze afvalinzameling. Let op: mogelijk worden de bakken rond feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Check vroegtijdig de afvalkalender in de HVC-app of op onze website om te kijken wanneer we langskomen.

Maandag 22 april 2024

Hoe zit het met feestdagen?

In het voorjaar staan er meerdere feestdagen voor de deur. Met feestdagen komen we mogelijk op een andere dag langs dan je gewend bent. Wil je weten op welke dag we bij jou langskomen? Bekijk de afvalkalender in de HVC-app of op onze website en vul je postcode en huisnummer in. 

Hieronder alle feestdagen op een rij:

  • Koningsdag, zaterdag 27 april
  • Hemelvaart, donderdag 9 mei
  • Pinksteren, zondag 19 mei en maandag 20 mei

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De (onbemande) afvalbrengstations zijn op feestdagen gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Of kom op een andere dag langs. Bekijk het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation.

Afvalbrengstation Hoorn en Schagen

Zondag 28 april is het onbemande afvalbrengstation in Hoorn en Schagen ook gesloten. Dinsdag 30 april staan onze collega's weer voor jullie klaar. 


 

Handig de HVC-app

Wil je nooit meer te laat je bak buiten zetten? Download de HVC-app en vul je postcode en huisnummer in. Je ziet direct wanneer we langskomen om het afval op te halen. Tip: zet de melding 'afval herinnering' in de HVC-app aan. Zo weet je altijd wanneer welke bak geleegd wordt.

Gerelateerd nieuws